HTML

Mira és mi

Friss topikok

  • ..,: Én nem nyomozok! Lehet menni a kisegítőbe (2010.11.30. 18:09) szín-city
  • udvardi miklós: év végén adom vissza!!!!!!!!!!!! (2010.11.30. 18:06) régen volt ...
  • : Ha valaki esetleg nem találja a címet, próbálja meg www. nélkül, csak simán miraesmi.blogspot.com-... (2009.08.10. 09:01) Új helyünk
  • : ...mert Lukácsnak szuper keresztszülei és édes unokatesója van.... ...meg két "fél-magányos" szül&... (2009.08.06. 08:37) Hurrá, nyaralunk!!!!!!!!!!
  • nagypapi: ...én adnék érte egy helikoptert... (2009.08.04. 21:31) Esti filmajánlat

Címkék

Kamilla és elvi elvek

2009.02.28. 19:52 govi

Ez lett a kedvenc szavam! Egészen pontosan a kamillázik. Mert ha ezt ismételgetem, akkor jótékony derűjével feledteti a szó, hogy éppen hajnali fél kettő van, már egy órája fennvagyunk, és Mira csak pislog , nézeget , mintha éppen valami tudományos előadást hallgatna. Pedig nem is tudományos, csak én papolok neki, hogy ÉJJEL van, ALUDNI kellene, anyukája pedig nagyon álmos. Ha tudtam volna, hogy még éppen egy óra kell az álomba merüléshez, valószínűleg kardomba dőlök.

Az a mázlija, hogy olyan zabálnivaló. Eddig ugyan nem mentünk sok helyre, így legfőképpen az orvosi vizsgálatokkor van alkalma hódítani. Most legutoljára a csípővizsgálatkor vett le a lábáról vagy fél tucat nővért. Ja, a legjobb mindig az, amikor az olvadozó közönségnek bevisszük a kegyelemdöfést a sapkalevétellel, és előbukkan a "SÉRÓ". Azért ez mindig nagyon jó érzés ám Hát ezért olyan elnéző vele az ember, ezért nem tudom alkalmazni Miránál a minden más gyereknél alkalmazott és nagyon jól bevált elveket a gyakorlatban... és ezért kamilláztunk ma éjjel két órán át

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mirajulia.blog.hu/api/trackback/id/tr206345883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása